Golf driving range

Een sectie om je voor te bereiden op een lidmaatschap van onze sectie “Golf”! 

De sectie “Golf Driving Range” is speciaal gestart om de beginnende golfer de mogelijkheid te bieden de swing en het putten te oefenen en zich voor te bereiden op de baanpermissie en het golfvaardigheidsbewijs.

De volgende groepen zijn ook welkom op de driving range sectie :

  • Leden van een andere golfclub met geldige federatiekaart die enkel hier willen oefenen op de driving range en putting green.
  • Golfers die omwille van medische redenen niet meer de baan kunnen doen, maar nog wel willen oefenen (zij betalen extra een federatiekaart)
  • Leden die vroeger lid geweest zijnen na jaren inactiviteit terug willen beginnen (zij betalen extra een federatiekaart)

De leden van deze sectie hebben een kalenderjaar lang onbeperkt toegang tot de driving range en de putting green van Golfclub Nuclea te Mol. De leden van deze sectie hebben geen toegang tot de golfbaan !

Voor de startende golfers binnen de sectie “Golf Driving Range” wordt er een  speciale verzekering via de Vlaamse Golf Federatie (VVG) afgesloten als stagiair. 

Uiteraard kan je als lid van de “Golf Driving Range” gewoon les nemen bij de Golf Pro via de golfsectie. We hopen dat je als beginnende speler na een jaar oefenen klaar bent voor het echte werk op de baan van GCN. Meer informatie over de sectie “Golf” vind je op deze website.


 

Commissaris:
Cesare Cervini
Tel.: 014 43 01 36 en 0478 72 36 84
E-mail: golf@nuclea.be 

Verantwoordelijk Bestuurder:
Raf Sterckx
Tel.: 0478 24 96 71
E-mail: raphael.sterckx@telenet.be