Boeretang afgesloten voor doorgaand verkeer

Naar aanleiding van dreigingsanalyses uitgevoerd na de terreuraanslagen in Brussel, heeft het SCK•CEN, in overleg met de bevoegde autoriteiten, beslist om een deel van de Boeretang af te sluiten voor doorgaand verkeer. Er zijn nieuwe signalisatieborden geïnstalleerd. Meer info vindt u op de website van het SCK•CEN.

Koninklijke Nuclea vzw. werd op 27 juni 1959 gesticht door personeelsleden van het SCK•CEN.

Verschillende bedrijven uit de streek dragen op dit ogenblik financieel bij zodat NUCLEA een personeelsvereniging werd van 3bedrijven.

De nu meer dan 2.000 leden tellende personeelsvereniging wenst op een dynamische manier haar doelstellingen – namelijk: het bevorderen van het culturele, sportieve en sociale leven voor haar leden – te realiseren.

Het SCK•CEN stelt NUCLEA infrastructuur ter beschikking (sportzaal, voetbalterrein, tennisbanen, jachthaven, zwemlagune, golfbaan, ...).

Samen met de bijdrage van de deelnemende bedrijven en met de eigen inbreng van de leden en genodigden schenkt NUCLEA een uniek aanbod van sport, ontspanning en cultuur aan haar leden.

Wil je kennismaken met onze organisatie, wil je actief deelnemen, of ben je op zoek naar een voor jou passende activiteit, dan kan deze website je zeker wegwijs maken.

Voor bijkomende informatie kan je steeds terecht op het NUCLEA-secretariaat.

Stichtende Bedrijven:

SCK·CEN Mol

VITO Mol

JRC – Geel